Bedrijf met ervaring

TOM DIERICK BV

Familiebedrijf


Tom Dierick BV werd opgericht in 2007. Voordien heeft Tom 18 jaar ervaring opgedaan in de grond- en wegenissector.

Ondertussen is het een echt familiebedrijf geworden, de twee zonen Maxim met Bachelor Bouwkunde op zak en Simon die opgeleid werd tot technieker, werken gedreven mee in het bedrijf.

Ons TEAM wordt verder aangevuld met nog twee topcollega’s Christophe en Sverre.
Iedereen bij Tom Dierick BV heeft een geldig VCA-certificaat op zak en Maxim heeft een VOL-VCA (leidinggevend).

TOM DIERICK BV

Bedrijf met ervaring


Tom Dierick beschikt over een ruim arsenaal aan kranen, graafmachines, wiellader, vrachtwagens, opliggers en diepladers.

Hij werkt met het beste materieel waardoor hij en zijn team perfect werk kunnen afleveren om uw project tot een mooi resultaat te brengen. Onze drie vrachtwagens hebben bijvoorbeeld alle drie een 6x6 aandrijving zodat de zeer moeilijk bereikbare terreinen toch haalbaar zijn voor ons.

Ze beschikken ook over een wisselsysteem zodat zowel opligger, kipbak en containersysteem gebruikt kunnen worden. Zo kunnen we het meest geschikte materieel inzetten om elke project zo efficiënt, snel en prijsvriendelijk uit te voeren. We hebben bewust gekozen om onze graafmachines goed te spreiden qua grootte en gewicht. Op deze manier kunnen we de juiste keuze maken om met de meest gepaste machine aan uw project aan te treden.

Zo hebben we een minigraver van 5ton, twee bandenkranen van 17 ton en twee rupskranen van 17 en 23 ton. Deze zijn voldoende uitgerust met apparaturen zoals funderingsgrijper, sorteergrijper en hamer. We hebben ook een wiellader en een tandemwals. De materialen die wij gebruiken zijn allemaal BENOR gekeurd. Onze machines worden om de 3 maand gekeurd zodat het risico op ongevallen minimaal wordt.

Specialist met meer dan 33 jaar ervaring in grondwerken, kraanwerken, rioleringswerken en infrastructuurwerken. Ook doen wij containerdienst, grondtransport en vervoer van werktuigen. Regio: Dendermonde, Hamme, Zele, Berlare, Buggenhout, Lokeren, Waasmunster, Lebbeke en Sint-Niklaas.

Vragen?
Contacteer ons!

+32 (0) 476 27 33 04


Stuur ons een bericht: