Realisaties

TOM DIERICK BV: Realisaties

Villa Berlare


Totaaloplossing, Grond- rioleringswerken, Omgevringswerken, plaatsen van keerwanden, Septische put en infiltratieputten, onderfunderingswerken voor paden en terras.

Voor dit aangenaam koppel stonden we in voor eigenlijk alles. We hebben hier de grond-, rioleringswerken en omgevingswerken gedaan. We zijn begonnen met het weggraven van de berg grond die afkomstig was van de kelder. Doordat dit kleigrond was hebben we in samenspraak met de eigenaars besloten deze niet te gebruiken bij de aanvulling rond de woning om verzakkingen en wateroverlast te voorkomen (zeer moeilijk te verdichten en niet waterdoorlatend).

Daarna hebben we keerwanden geplaatst om het grote hoogteverschil met de naastliggende rijweg weg te werken. Hierdoor konden we tussen de keerwanden en de woning aanvullen met grond en was de woning al iets toegankelijker. Daarna hebben we de septische put en infiltratieputten geplaatst. De riolering hebben we aangesloten naar de putten en daarna naar de openbare riolering. In de tuin hebben we betonplaat voor een bijhuis gegoten en drainage aangelegd.

Naast de keerwanden hebben we van de bestaande ‘beek’ terug een echt beekje van gemaakt. Rondom de woning werd de onderfundering voor de paden, het terras en de oprit al aangelegd. Als laatste hebben we de tuin aangevuld tot op het juiste niveau.

Vragen?
Contacteer ons!

+32 (0) 476 27 33 04


Stuur ons een bericht: